Persister samen in ontwikkeling!

Astrit Kreuze directeur en eigenaar van Persister heeft altijd al veel affiniteit gehad met toppers en haar passie om mensen te begeleiden dat heeft zich ontwikkeld tot Persister. Astrit is er van overtuigd dat met de juiste begeleiding iedereen kwaliteiten heeft welke optimaal benut kunnen worden.

De eerste handling klus welke Persister werd gegund startte zij met 2 toppers. 160 cadeaudozen werden piekfijn en met 100% kwaliteitscontrole afgeleverd bij een zeer tevreden opdrachtgever. De opdrachten groeiden, team Persister werd uitgebreid met meer toppers en na 2 jaar (op 10 juni 2016) was de verhuizing naar ons huidige bedrijfspand, in Rogat, de volgende stap. Voor team Persister was het een grote eer dat staatsecretaris mevrouw Jetta Klijnsma de opening verzorgende van een volledig ingerichte productiehal, waar nu dagelijks ons enthousiaste team klaar staat en nog steeds piekfijn en met 100% kwaliteitscontrole de opdrachten afgeleverd.

Waar staat Persister voor?

Doorzetten;
Persister betekend doorzetter. U kunt op ons rekenen, we zetten door tot de opdracht klaar is, altijd binnen de daarvoor afgesproken tijd.

100% Kwaliteit;
Wat we doen, doen we goed. Constante kwaliteit staat bij ons voorop. Onze toppers op het einde van de productielijn hebben oog voor het eindproduct. We controleren wat we doen, sturen op tijd bij en houden contact met de opdrachtgever om er zo samen voor te zorgen dat het eindproduct hoogwaardig is.

Transparant;
We doen wat we zeggen. Daar staan we voor, onze aanpak is helder & transparant, maken haalbare afspraken en we communiceren open en tijdig. We denken graag mee en adviseren over allerlei mogelijkheden en oplossingen.

Flexibiliteit;
Het is ons niet snel te gek. De markt waarin we werken vereist een hoge mate van flexibiliteit. We denken in mogelijkheden en staan open voor allerlei productie-uitdagingen.

Wat doet Persister

Persister is een handling- en productiebedrijf welke zich vooral heeft gespecialiseerd in assembleren en inpakken van drogisterij artikelen. Persister denkt in mogelijkheden en ontzorgt, daarbij is de wens van de klant ons vertrekpunt. Wij nemen u graag productiewerk uit handen en zorgen ervoor dat u er geen omkijken meer naar heeft. We denken in mogelijkheden en staan open voor allerlei productie-uitdagingen.

We bieden diverse mogelijkheden en leveren diensten van goede kwaliteit tegen marktconforme prijzen.

Hierbij een greep uit onze mogelijkheden en diensten:   

  • Assembleren van allerlei cadeaudozen;
  • in elkaar zetten en vullen van displays;
  • vouwen van inlays;
  • handling van relatiegeschenken;
  • allerhande inpak werkzaamheden;
  • (actie) producten stickeren; 
  • kwaliteitscontrole;
  • goodiebags op maat samenstellen.